Jäätelönmaistajaiset

19.7.2019- Ei sponsoroitu -
Mulla alkaa nyt loma, ja sen kunniaksi ostin koirillekin ylihintaista juhlaherkkua. Jo viime kuussa bongasin cittarin elukkaosaston pakasteiden seasta tämän uutukaisen koirain jätskin! Ja makuna löytyi myös Pajulle sopiva lohi, joten sehän sieltä tuli valittua kokeiluun.

Viime vuonnahan testattiin Hugo & Celine-merkkistä jäätelöä, ja mun mielestä tämän rakenne oli parempi kuin sen. Testausolosuhteet olivat samanlaiset kuin silloin (lämmin kesäilta), ja siinä missä se H&C-jätski pysyi kivikovana koko maistelun ajan, tämä jäätelö lähti pehmenemään ja sulamaan kuten jäätelön kuuluukin, ja siten tätä oli helpompi kaapia lusikalla tarjottavaksi.

Paikalle kokoontunut raati oli tällainen: Peppi, Pihla, Paju, Nemo-pappachihu, Werneri-pappamopsi & Waltteri-teinimopsi.
Tässä mielipiteet tiivistettynä:

Peppi: tykkäsi tosi paljon! Oli ihan innoissaan maistelusta. Ei kyllä mitenkään yllätä tämä tulos. Yhdessä vaiheessa se melkein söi koko pikkulusikan kun oli niin kiihkoissaan..
Pihla: oli aluksi epäileväinen, ei meinannut edes maistaa. Muutaman varovaisen lipaisun jälkeen jätski alkoi maistua enemmmän, muttei Pihu silti ollut niin innoissaan kuin Peppi.
Paju: vaikutti aluksi siltä ettei halua maistaa, mutta kyse olikin siitä, ettei se halunnut syödä jätskiä lusikalta - se piti antaa hälle maahan syötäväksi.. Ja sitten kun sai sen näin tarjottuna, niin tykkäsi siitä tooooodella paljon!
Nemo: tämä pappa on aika herkkävatsainen, joten se sai vain pienenpienen maistiaisen. Ei kuitenkaan siitä paljoa piitannut, ei halunnut lisää, vaan poistui nopeasti paikalta puuhaamaan jotain muuta.
Werneri: yksi pieni nuolaisu lusikasta ja mietteliäs ilme sen päälle. Jäi paikan päälle möllöttämään, muttei halunnut enää lisää vaikka yritin tarjota.
Waltteri: tämä otus on yhtä ahne kuin Peppi, ja sekin rakastui jätskiin heti ensilipaisusta. Olisi varmaan voinut syödä tätä vaikka 50 pikarillista putkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs