Koirien suunnittelemat lenkkireitit

9.7.2019


Okei, ehkä ihan suunnittelusta ei ole kyse, mutta..

Silloin tällöin annan koirien päättää hihnalenkkien suunnan. Tai no, lähinnä nuo tytöt sen suunnan päättävät, Pajulla (ja Waltterilla) on aika vähän sanottavaa siihen, tulevat vaan kiltisti perässä.. Toki on olemassa pari käännöstä joista Paju haluaa aina mennä jos niiden kohdalle osutaaan!

Peppi ja Pihla ovat usemmiten yhtä mieltä siitä, minne mennään. Peppi kylläkin haluaa usein käydä metsässä tallustelemassa, ja Pihla ei aina haluaisi mennä niitä oikoreittejä pitkin mitä kohti Peppi olisi menossa.

Karttakuvissa siis "nauhoitettuna" 4kpl noin tunnin pituista arki-iltapäivien hihnalenkkiä. Aloituspisteenä toimii koirapuisto johon mennään vanhasta tottumuksesta äiteen autokyydillä. Joskus, kuten näkyy, myös palataan sinne lopuksi ja saadaan siten autokyyti kotiinkin. Yleensä kuitenkin päädytään kotiin asti kävellen.

Otan ohjat jos näyttää siltä että on tulossa ihan miniminilenkki (tyyliin metsään pissille ja sitten muka jo oltaisiin menossa takaisin puistoon sitä autokyytiä odottamaan) tai jos lenkki on venähtämässä liian pitkäksi sen ajankohdan huomioiden. Näillä kuviin päätyneillä lenkeillä ei kuitenkaan tarvinnut itse ohjailla, vaan nämä ovat tosiaan puhtaasti koirien valintojen mukaan tehtyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs