Joulu 2K20

24.12.2020


Sanoin, että yritän nauttia joulusta. No, sehän oli tietysti helpommin sanottu kuin tehty. On mun vointi tällä hetkellä kuitenkin parempi kuin alkukuusta, jolloin olin niin syvällä surun katkeruus/kiukku-vaiheessa, että meinasin jopa jättää joulukuusen hakematta kokonaan - se olisi ollut tällaiselle jouluihmiselle iso juttu.

Maailman Vinoin Joulukuusi pääsi kuitenkin jälleen kerran jättämään varaston pölyt taakseen, ja vaikka koristeetkin lähinnä heittelin sen päälle, niin mitä sitten. Tämä joulu nyt vaan on vähän tällainen.

En halunnut ottaa koirista mitään pitkän kaavan jouluyhteiskuvaa. En pysty siihen nyt, liikaa muistoja tulee mieleen siitäkin hommasta. Katsotaan sitä sitten taas ensi vuonna. Päätin antaa Pihlalle ja Pajulle vapautuksen joulukuvista kokonaan, ja räpsin vaan kersasta äkkiä jotain matskua. Eipä ole pönötystä tällä kertaa..
Kuvien lumisade on feikkiä, mutta tuo lumikasa jolla W juoksee, on ihan oikea. Onneksi löydettiin se näitä kuvia varten. Muutenhan täällä ei sitten lunta olekaan, välillä sataa räpäskää.

Koska leluostolakko jatkuu aina vaan (koskahan sitä tulee vuosi täyteen?), on elukkojen lahjat jälleen kaikenlaista syötävää. Eivät valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs