Reposaari 2021: osa 2

28.7.2021


(Disclaimer: tämä rantahan ei sijaitse Reposaaressa, mutta se on lähistöllä eli silti osa tätä Reposaarireissukokonaisuutta..!)

Wornan ihka ensimmäinen kosketus kunnon koirarantaan! Vesi oli viileähköä ja aallot hieman jännittivät teiniä, mutta noin muuten sillä oli ihan sikakivaa ja otti paikasta kaiken ilon irti.

Testattiin täällä sekä sitä kymmenen metrin jättiflexiä että uutta vesilelua. Noin laajalla alueella jopa se 10m tuntui lopulta aika lyhyeltä, ja onhan se raskas kantaa, mutta siihen tottui melko nopeasti. On tuo silti rutkasti kätevämpi kuin liina, joka jää koko pituudeltaan maahan ja satavarmasti sotkeutuu leikkivien koirien jalkoihin.
Oon tyytyväinen, monet seikkailut saadaan tuon vekottimen kanssa tehtyä.

Uusi vesilelu elikkäs tuo pallo on siitä hyvä, että se lentää pitkälle helposti. Siinä on myös vinku (kehno vinku, mutta vinku anyway), joten tietysti W rakastaa sitä. Huono puoli lienee se, että lelu imaisee sisäänsä vettä kuin mikäkin pesusieni.

Worna yritti leikkien lomassa juoda merivettä janoonsa, ei meinannut millään tajuta että se on hei pahaa eikä sitä kannata juoda.. Ei onneksi haitallisiä määriä hörppinyt.

Ranta oli tyhjä tai lähes tyhjä joka kerta kun siellä käytiin. Ei valittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs